Website Marcus Hikren - homepage - door ILUZIE

Website Marcus Hikren

Het is begin 2022 als Reamon van OPZNKOPS me benadert voor een samenwerking. Reamon is een illustrator en animator waarvan ik de laatste tijd veel geniaals langs heb zien komen, so I was excited! Komt ‘ie ook nog eens aan met een su-per-leuke klant: Marcus Hikren. Alhoewel, Marcus zelf heb ik alleen in zijn muziek kunnen ontmoeten. Marcus is namelijk een virtual character, vormgegeven door Reamon.

Marcus Hikren is een anagram van Erik Schurman, de componist van de pianostukken. Erik wil vanuit zijn persoonlijke achtergrond laten zien dat muziek kan helpen het brein te blijven prikkelen. Erik, die pas sinds zijn 46e weet dat hij Gilles de la Tourette heeft, is een levend voorbeeld van hoe ‘andere’ hersenpaden kunnen leiden tot een tevreden eigen levenspad. Hij hoopt het stigma te doorbreken dat nog steeds op psychische aandoeningen ligt. Erik is ervan overtuigd dat zowel individuen als de maatschappij als geheel erbij gebaat zijn als íeder uniek brein optimaal benut, herkend en erkend wordt.

Samen met Reamon, Erik, Simone (communicatie held) en Heidi (SEO expert) zetten we marcushikren.com echt samen neer. Marcus komt kleurrijk uit de verf en de site zit vol beweging en interactie. De site draagt uit waar Marcus voor staat en zorgt, net als zijn muziek, voor prikkeling van het brein. Hoe? Door af te wijken van de norm en alles net een beetje anders te doen, zónder dat dat ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid.

Nieuwsgierig geworden? Check ‘m uit! 

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Marcus Hikren →
Datum: maart 2022

Verder lezen
Branding + Website Lisette Kok - homepage - ILUZIE Amersfoort

Branding & Website Lisette Kok

Amersfoorters opgelet: there’s a new coach in town! Lisette Kok klopte aan bij Ingelise en mij, om haar visie te vertalen in woord en beeld. In korte tijd hebben we er met zijn drieën full focus aan gewerkt, waardoor we heel snel meters konden maken. Heerlijk om zo soepel samen te werken!

Lisette gelooft dat je als coach geen advies moet geven, maar een ‘coachee’ in staat moet stellen om erachter te komen wat hij/zij zélf wil. Geen wazig geneuzel of moeilijk jargon, maar meedenken en helpen een volgende stap in het leven te maken. Nuchter als ze is noemt ze: “ik weet ook niet alles, maar kan jou door mijn opleiding en ervaring wel helpen om verder te komen.”

Misschien spreekt dit je wel aan en wil jij ook:

  • Ontdekken waar jij het beste tot je recht komt
  • De juiste keuzes maken en niet-helpende patronen doorbreken
  • Leren loslaten en focussen op wat je wel kunt veranderen
  • Concrete stappen zetten en duurzame veranderingen in je leven maken

 

If so, check dan vooral lisettekok.nl! →

(en als je gewoon een mooie site wilt checken, klik dan hier)

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Lisette Kok →
Datum: december 2021

Verder lezen
Website trainsform - Menu - ILUZIE Amersfoort

Website Trainsform

Dankzij mijn super leuke klant Esther Krikke kwam ook Temon Kooistra bij me terecht. Een no-bullshit onderwijskundige met ruim 20 jaar ervaring in het trainings- en opleidingsvak.

Temon wil alle slechte, niet effectieve trainingen verbannen en vervangen door didactisch ijzersterke leerervaringen die echt blijven plakken, aansluiten bij de deelnemers, en het bedrijf en haar medewerkers laten groeien.

De samenwerking met Temon was net zoals zij zelf: leuk, creatief en vol enthousiasme en plezier. Samen hebben we een uitbundige, stoere maar toch duidelijke en professionele site weten neer te zetten. Daarnaast mochten we gebruik maken van logo en illustraties gemaakt door de geniale Salventius (website / Instagram).

En dan nu… Check trainsform.nl! →

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Trainsform →
Datum: juni 2021

Verder lezen
Website Ivo Vrancken - home - door Lizzy van ILUZIE

Logo, huisstijl & website Ivo Vrancken

Ivo Vrancken is Beeldmaker. Als beeldmaker vertaalt hij jouw boodschap naar beeld, in welke vorm dan ook. Denk aan een foto, video, animatie of een complete 360º experience. Het gaat daarbij om beeld dat werkt en impact heeft.

Ivo werkt al jaren voor grote merken als Gemeente Utrecht, Nissan en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ook maakte hij voor Dienst Justitiële Instellingen een 360º Experience van alle gevangenissen in Nederland, te vinden op In-Made360.nl. Super cool, right?

Okee, awesome werk, check, grote merken, check, passende huisstijl en website… Not yet. Daarom klopte Ivo bij me aan, daarom hebben we de krachten ineen geslagen, daarom staat er nu wél een awesome site die de kwaliteit van Ivo’s werk reflecteert. Judge for yourself: bekijk het nieuwe ivovrancken.nl.

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Ivo Vrancken →
Datum: april 2021

Verder lezen
Website Kuraga - door Lizzy van ILUZIE

Logo, Huisstijl & Website Kuraga

Toen Koen Kornet van Kuraga management en advies bij me aanklopte, werd ik direct heel enthousiast. Hier heb je er weer één: een professional die weet waar hij mee bezig is, maar die zijn branding (logo & huisstijl) en website daar nog niet bij heeft aangesloten. Heerlijke potentie dus.

Logo Kuraga - Before & after

We namen een aantal merken uit het hogere segment als inspiratie: Bang & Olufsen, Volvo, Apple, Nespresso. Ik heb de merken bestudeerd, brand en webelementen gededuceerd en deze vervolgens met Koen overlegd. We hebben het gehad over het logo, de gewenste uitstraling, de kleuren, de typografie, de vormen, de eventuele iconen. Zo kreeg Kuraga steeds meer vorm. Vervolgens heb ik het merk neergezet. Het resultaat: een strak merk met een website die staat als een rots. Origineel maar toch ergens herkenbaar. Professioneel, net als Koen.

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Kuraga →
Datum: december 2020

Verder lezen
Shark Fit & Vitaal - Homepage icons - Vitale bedrijven - Shareen Richardson

Aanvullende huisstijl & website Shark Fit & Vitaal

Shareen Richardson & ik ontmoette elkaar bij NTWRKPLK (een netwerk voor ondernemers in Amersfoort). Dit jaar mocht ik haar merk een opfrisser geven en haar nieuwe website bouwen. De teksten zijn geredigeerd door Ingelise. De samenwerking met zowel Shareen als Ingelise verliep als een ondernemersdroom: vet soepel. And we’re all happy with the results!

Aangezien Shareen iconen of illustraties vet vindt, heb ik gezocht naar een passende stijl en uiteindelijk illustraties van UnDraw gebruikt & aangepast (zowel in vorm als kleur).

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Shark Fit & Vitaal →
Datum: mei 2020

Verder lezen
Website Frank Allart Nederland - JPM Kok - website door ILUZIE

Website Frank Allart

JPM Kok is dé handelsonderneming als het gaat om deuren, ramen, raamkrukken en accessoires. In Nederland zijn zij exclusief aanbieder van Frank Allart producten.

Al meer dan een eeuw fabriceert Allart de mooiste producten op het gebied van hang- en sluitwerk. Begonnen als een kleine werkplaats, door de jaren heen uitgegroeid tot grote fabriek in Birmingham. Praten we over Frank Allart, dan hebben we het over verfijnde, mooi afgewerkte producten waar de kwaliteit de prioriteit heeft.

Frank Allart biedt keuze uit meer dan 100 hoogwaardige deurklinken, die conform de voorkeur, c.q. smaak aangevuld kunnen worden met deurrozetten of -platen. Gecombineerd met meer dan 30 metaalafwerkingen en uitvoeringen staat Frank Allart garant voor deurbeslag dat aan iedere denkbare behoefte beantwoord.

Concept & foto’s door Thirza van Studio Vondst →

Bekijk frankallart.nl →

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: JPM Kok →
Datum: augustus 2019

Verder lezen
Esther Krikke - homepage - website door ILUZIE

Website Esther Krikke

Eind 2019 maakte ik een nieuwe website voor Esther Krikke. Esther is o.a. facilitator en dagvoorzitter. Observeren was altijd al haar hobby, inmiddels haar werk. Ze heeft een zeer sterk vermogen tot waarnemen en weet hetgeen ze ziet effectief in te zetten.

Het goed kunnen begeleiden van groepsprocessen, gaat over zien hoe de groep jou beïnvloedt en vice versa. Dit brengt erg veel. Meer inzicht, meer begrip, meer vriendelijkheid. Mensen voorbij het gedoe helpen en laten zien welke mogelijkheden er zijn. Want het maakt niet uit welke rol of positie je hebt, je hebt altijd invloed.

Geanimeerd logo Esther Krikke - animatie door Anymation

Haar site zit vol custom elementen, waaronder het geanimeerde logo hierboven (geanimeerd door Tomas van Anymation), een custom cursor en custom knoppen. Allemaal speciaal voor haar ontwikkeld. Want Esther is een beetje anders. Haar site nu ook.

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Esther Krikke →
Datum: december 2019

Verder lezen
Mobile website Student voor Alles (door ILUZIE)

Website Student voor Alles

Student voor Alles is hét studenten klusbedrijf van Nederland. Ze zijn super goed in wat ze doen. Omdat ze zo hard aan het groeien zijn, kregen de plannen om landelijk te gaan vorm. Daarbij hoorde een professionaliseringsslag. Thirza van Studio Vondst en ik gingen om tafel, om strategie te bepalen. Samen kwamen we tot een plan om Student voor Alles supersterk neer te zetten als merk, als de marktleider die zij zijn.

Een paar lampen ophangen? Zeventien bureaus in elkaar schroeven? Of een complete gevel schilderen? De studenten van Student voor Alles nemen je graag het werk uit handen. Ze zijn er voor simpele klusjes en, gecombineerd met hun eigen vakmensen, ook voor stevige uitdagingen. Zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Rebranding (logo en huisstijl) door Thirza van Studio Vondst →
Animatie door Tomas van Anymation →

Check studentvooralles.nl →

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Student voor Alles →
Datum: april 2019

Verder lezen
website InCTRL finance - door ILUZIE i.s.m. Fiona Gobbo Creative

Websites InCTRL Finance & InCTRL Payroll

Samen met Fiona Gobbo Creative heb ik twee websites voor InCTRL Group neergezet: InCTRL Payroll en InCTRL Finance. Fiona verzorgde de gehele branding van InCTRL group en de submerken InCTRL Finance en InCTRL Payroll. In overleg met de klant heb ik de wensen in kaart gebracht en ben ik met een voorstel gekomen wat betreft de vertaling van de huisstijl naar een website. Fiona heeft vervolgens nog aanvullende elementen verzorgd, zoals iconen en GIF’s, waarmee de huisstijl versterkt werd en de website toffer.

Al met al een super geslaagde samenwerking met zowel InCTRL als Fiona!

Check inctrl-finance.nl →
Check inctrl-payroll.nl →

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: InCTRL Group →
Datum: september 2019

Verder lezen