De laatste jaren heb ik een aantal supertoffe samenwerkingen met o.a. een illustratief ontwerper, een journalist/copywriter en een animator. Ik hou enorm van de resultaten van onze samenwerkingen. Kijk vooral welke stijl(en) jou aanspreekt/aanspreken en ga voor hetgeen jij het vetste vindt, dan zorg ik dat ik dat team voor je regel.

De basis: Lizzy

ILUZIE

I goede branding en websites. Naast een passie voor en ervaring in vormgeving en webdesign, heb ik een achtergrond in communi­catiewetenschappen en psychologie. Ik help andere ondernemers graag in het volgen van hun passie, door een identiteit (door) te ontwikkelen die écht bij ze past en ze te helpen deze identiteit uit te dragen in hun uitingen. Als professionele en objectieve derde, kan ik dat als de beste.

WordPress websites bouwen vind ik geweldig. Een goede gebruiksvriendelijkheid, origineel ontwerp. Mooi en technisch stevig. Eigen én professioneel.

Ik hou van eerlijke en informele samenwerkingen, waar alle partijen open kaart spelen. Daarbij draag ik graag bij aan ‘positieve ondernemingen’: organisaties die de wereld graag een stukje mooier, leuker of makkelijker willen maken.

Ook werk ik graag samen met o.a. de toptalenten op deze pagina. Mijn samenwerking met hen brengt mijn werk tot nieuwe niveau’s.

Vaste samenwerkings­partners

Thirza Kok

Studio Vondst

Thirza Kok is een illustratief ontwerper die sinds 2014 staat ingeschreven als Studio Vondst. Ze combineert illustratie met vormgeving. Na een opleiding Illustration Design aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht heeft ze in 2012-2013 een postgraduate Brand & Packaging design gevolgd in Gent. Na deze studies heeft ze 4 jaar ervaring opgebouwd bij diverse packaging design bureaus als Prouddesign, dBOD en Vbat in Amsterdam. Sinds 2018 werkt ze als zelfstandig ondernemer vanuit haar eigen studio. Thirza is een creatieve conceptdenker met een krachtige beeldtaal. Ze blaast graag leven in haar werk met speelse details. Haar werk is toegankelijk en professioneel en het liefst een tikkeltje brutaal.

zie meer van Thirza op studiovondst.nl →

Recente Thirza & Lizzy projecten

Tomas Herder

Anymation

Tomas is een gedreven animator met een goed gevoel voor timing en scherp zicht op het productieproces. Hij vertaalt informatie naar een verhaal die de kijker grijpt en bij het doel betrekt. Naast zijn passie voor beeld en geluid is hij reislustig. Soms vertoeft hij een klein tijdje in Azië om als digital nomad te werken.

zie meer van Tomas op anymation.nl →

Recente Tomas & Lizzy projecten

Ingelise de Vries

Journalist/schrijver

In haar eigen woorden: “Sinds huize De Vries internetverbinding heeft, kriebelt er iets. Ik wil een website maken. Op mijn tiende gebeurt het: mijn eerste meesterwerk (ja echt, hij staat nog online!). Na jaren van het bouwen van websites, kom ik erachter dat het toch het vullen van die websites is dat me aantrekt. Ik besluit een blog te beginnen. Niet meer bouwen, maar schrijven. Hoewel het qua werkzekerheid een betere beslissing was geweest om verder te leren in het programmeren, ben ik een stuk gelukkiger met het besluit dat ik me ben gaan ontwikkelen in schrijven.”

zie meer van Ingelise op ingelisedevries.nl →

Recente Ingelise & Lizzy projecten