In een strategisch consult gaan we direct 2 uur aan de slag om jouw merk, concept of website uit te diepen. Ik stel directe vragen, maak aantekeningen en geef je gelijk advies: welke aandachtspunten zie ik, hoe zou ik die punten aanvliegen en waar kun je snel impact maken? Hieruit volgt een kort plan, die je na de afspraak ontvangt. Wat dat kost?

€ 350 (excl. BTW)

Een strategisch consult kun je zien als ‘voorwerk’ voor wat daarna komt. Je neemt al wat stappen door uit te denken wat je wilt gaan doen, daarna moet je natuurlijk wel doorpakken. Ik zal waarschijnlijk voorstellen om je daarbij te helpen 😉 . Een strategisch consult is dus gelijk ook een mooie manier om kennis te maken met mij en de manier waarop ik werk. Daarbij zullen we gelijk testen hoe wij samenwerken, waarna we kunnen kijken of we dat vaker willen.

Het consult kan plaatsvinden in Amersfoort maar mag ook op locatie ergens anders in Nederland. Bij afstanden > 20km (one way) vraag ik een vergoeding voor mijn reistijd- en kosten.

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact op voor een afspraak:

    * velden met een asterisk zijn verplicht, zou je minstens die velden in willen vullen? Dit formulier is beveiligd met Google ReCaptcha v3 (Privacybeleid - Voorwaarden).