Website Marcus Hikren - homepage - door ILUZIE

Website Marcus Hikren

Het is begin 2022 als Reamon van OPZNKOPS me benadert voor een samenwerking. Reamon is een illustrator en animator waarvan ik de laatste tijd veel geniaals langs heb zien komen, so I was excited! Komt ‘ie ook nog eens aan met een su-per-leuke klant: Marcus Hikren. Alhoewel, Marcus zelf heb ik alleen in zijn muziek kunnen ontmoeten. Marcus is namelijk een virtual character, vormgegeven door Reamon.

Marcus Hikren is een anagram van Erik Schurman, de componist van de pianostukken. Erik wil vanuit zijn persoonlijke achtergrond laten zien dat muziek kan helpen het brein te blijven prikkelen. Erik, die pas sinds zijn 46e weet dat hij Gilles de la Tourette heeft, is een levend voorbeeld van hoe ‘andere’ hersenpaden kunnen leiden tot een tevreden eigen levenspad. Hij hoopt het stigma te doorbreken dat nog steeds op psychische aandoeningen ligt. Erik is ervan overtuigd dat zowel individuen als de maatschappij als geheel erbij gebaat zijn als íeder uniek brein optimaal benut, herkend en erkend wordt.

Samen met Reamon, Erik, Simone (communicatie held) en Heidi (SEO expert) zetten we marcushikren.com echt samen neer. Marcus komt kleurrijk uit de verf en de site zit vol beweging en interactie. De site draagt uit waar Marcus voor staat en zorgt, net als zijn muziek, voor prikkeling van het brein. Hoe? Door af te wijken van de norm en alles net een beetje anders te doen, zónder dat dat ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid.

Nieuwsgierig geworden? Check ‘m uit! 

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Marcus Hikren →
Datum: maart 2022

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Misschien vind je dit ook interessant: