Website Praktijk Ellen Brokx - landingspagina - Website door ILUZIE

Branding & Website Praktijk Ellen Brokx

In 2023 nam Ellen contact met mij op. Ze zocht een Amersfoortse ondernemer (support your locals!) om haar te helpen haar praktijk voor relatie- en gezinstherapie vorm te geven. Ze maakte een spannende stap, van loondienst naar haar eigen praktijk. Maar Ellen vindt én weet dat psychologische zorg in veel gevallen anders en beter kan. Tijd om daarvoor te gaan staan dus, en het volledig op haar eigen manier te gaan doen.

Goed, voor het stukje merkontwikkeling en haar website had ze dus hulp nodig. Ik werd erg enthousiast van haar dus zette mijn tijd, kennis en skills met plezier voor haar in. We hebben vaak en veel gepraat (echt veel, haha) en onderzoek gedaan, om de essentie van haar praktijk te vangen. Onze missie was duidelijk: een brand ontwikkelen die niet alleen aansluit bij Ellen’s visie, maar die ook haar cliënten aanspreekt op een diep niveau. Een krachtige uitstraling die vertrouwen wekt en authenticiteit ademt.

De vertaling naar een webdesign ging ook lekker, al miste ik nog wel ‘iets’. Het liefste verzin ik, elke keer als ik een site maak, een uniek element of een opvallend aspect. Zodat ik niet elke keer hetzelfde maak, zodat niet ‘al mijn sites op elkaar lijken’, zodat ik me niet verveel tijdens het maken en de website bezoeker ook niet tijdens het bezoek.

Tijdens één van onze gesprekken zei Ellen, bijna tussen neus en lippen door: “Weet je wat het is? Ook iets wat vast lijkt te zitten is in beweging.” Dat vond ik een super toffe zin, heel tekenend voor Ellens visie. Vast zitten, stilstand, beweging. Woorden die haast smeken als metafoor te worden gebruikt. En dus maakten we een rare homepage! Als je naar praktijkellenbrokx.nl gaat en je landt op de eerste pagina, dan lijkt het eventjes alsof je stil staat & vast zit. Dan ineens toch: beweging, een verschil in focus. En dan, na een beetje geduld, verschijnt er een knop. Waardoor je tóch door kunt.

De homepage is, naast opvallend, een kort moment van stilstaan, van reflectie, voordat de weg naar groei en verandering zich voor je opent. Een metafoor voor het leven zelf, waarin we soms vast lijken te zitten, maar altijd de mogelijkheid hebben om door te breken naar iets nieuws.

Dus, als je op zoek bent naar meer dan ‘your average therapie’; als je verlangt naar een reis naar (zelf)ontdekking, (zelf)acceptatie en transformatie, dan ben je bij Praktijk Ellen Brokx aan het juiste adres. Wat Ellen precies vindt en doet, dat lees je natuurlijk op haar website.

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Praktijk Ellen Brokx →
Datum: juni 2023

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Misschien vind je dit ook interessant: