Courage Academy - homepage - website door ILUZIE

Website Courage Academy

Durf jij alles te aanschouwen in vol licht?

Christophe en ik werken al sinds 2015 samen. In dat jaar bouwden we samen een website voor Open Future Institute Nederland, en ontwikkelden we het logo voor Courage Academy. In 2022 was Courage Academy goed uitgekristalliseerd, tijd om het geheel visueel verder uit te werken & een hele website neer te zetten! Voor deze site koos ik voor een samenwerking: ik heb ‘m ontworpen, de jongens van DRwebdesign hebben ‘m gebouwd.

Courage Academy gelooft dat je een liefdevoller, lichter en vreugdevoller leven kunt leiden, vanuit ontspanning en vrijheid en een gevoel van jezelf zijn en verbonden zijn met alles. Alles wat ze doen, staat in het kader van de moed om jezelf te zijn, oftewel durven zijn in al je volledigheid.

Christophe wenste.. sja, dualiteit in zijn site. Zowel mannelijk als vrouwelijk, zacht én hard, licht én donker. En dat die bijna botsende eigenschappen dan tóch een mooi geheel zijn, verbonden met elkaar. Een super leuke uitdaging. Tijdens het proces twijfelde ik vaak: gaat dit wel werken? Toen het eenmaal stond, was ik blij. Ik vind het een hele vette site met heel veel eigenheid, hij valt op en is speels, maar straalt ook rust en orde uit.

En.. weer een coole homepage-gimmick: durf jij alles te aanschouwen in vol licht? Klik dan op het lampje.

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Courage Academy →
Datum: oktober 2022

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Misschien vind je dit ook interessant: