Website Interlex - mobile - door ILUZIE

Meertalige website Interlex

Eind vorig jaar klopte Heddwen van Interlex bij me aan. Ze was op zoek naar iemand die kon helpen een nieuwe site te maken voor het bedrijf, aangezien de huidige site verouderd was en niet meer bij Interlex paste. Ze is doorverwezen naar mij door een andere tevreden klant, dat is natuurlijk altijd leuk ?

Allereerst heb ik het logo & de huisstijl wat ‘opgefrist’. We hebben gerestyled, duidelijke keuzes gemaakt in kleuren en nieuwe lettertypen gekozen voor de site. Zie hieronder de before & after van het logo van Interlex:

Interlex - logo before

Logo Interlex – before

Interlex - logo after redesign

Logo Interlex – after

 

Ook zijn we samen op zoek gegaan naar een stijl van gebruikte foto’s: zakelijk, maar wel graag net een beetje ‘anders’. Die zie je over de gehele site terug komen: elke pagina heeft zijn eigen foto in de header die aansluit bij de content van die pagina.

Ook heb ik iconen getekend voor de specialisaties van Interlex. De site is gebouwd op het Genesis framework. Hij is snel, clean en technisch stevig. Ik heb de site tweetalig opgeleverd (door gebruik van WPML) met mogelijkheid tot uitbreiding naar meer talen.

Live kijken hoe fijn deze site nu werkt? Check it out →

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Details

Klant: Interlex →
Datum: april 2018

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

* velden met een asterisk zijn verplicht, wil je deze beiden invullen?

Misschien vind je dit ook interessant: