Linda & Arne

Nadat Jasmijn van Biologische Bruiloft een houtdruk cadeau gaf aan Mariska & Jan Willem, wilde ze graag ook een houtdruk cadeau geven aan aanstaand echtpaar Linda & Arne. De foto (gemaakt door Dubbel In Beeld) die gedrukt diende te worden leende zich minder voor handdruk, waardoor ik contact op heb genomen met mijn favoriete drukker Richard van Dartli Print & Repro Amersfoort. Ik mocht mijn resthout aanleveren, waarna Richard een prachtig resultaat bereikte met zijn druktechniek. De verpakking maakte ik vervolgens weer van restmaterialen, waar ik het etiket en de persoonlijke boodschap bij de houtdruk wel met de hand via een transfer-methode drukte.

Ik hoorde achteraf van Jasmijn dat ze ontzettend blij waren met dit unieke presentje. Daar heb ik stil van genoten, aangezien¬†ik het bruidspaar nooit hebt ontmoet ūüėČ

< Terug naar portfolio

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

Mariska & Jan Willem

Mariska en Jan Willem vierden in juni 2014 hun 40 jarig samenzijn. Als je 40 jaar samen bent, vraagt dat wat mij betreft ook om een feestje! Jasmijn Kooijmans van Biologische Bruiloft organiseerde voor hen een prachtige samenkomst op Texel. Ik ontwierp de uitnodiging en menukaart. Als extraatje bedacht ik een mooi cadeautje: de voorkant van hun uitnodiging, handgedrukt op resthout. Jasmijn werd gelijk enthousiast, dus ben ik ervoor gegaan. Op de foto zie je het eindresultaat van het  duurzame, handgemaakte, unieke cadeautje.

< Terug naar portfolio

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

Neeltje & Florian

Jasmijn Kooijmans van Biologische Bruiloft bracht mij in contact met echtpaar-to-be Neeltje & Florian. Ze wilden graag een fysieke, duurzame trouwkaart. De samenwerking verliep erg vlot: de tekening die ik voor hen maakte sprak ze gelijk aan, de rest van het ontwerp volgde als vanzelf.

In samenwerking met Ton van growingpaper.nl¬†realiseerden we het eindresultaat: prachtige trouwkaarten op groeipapier, gedrukt met milieuvriendelijke inkt. Na het overnemen van datum en tijd in de agenda, konden de genodigden de uitnodiging in hun tuin planten! Groeipapier is namelijk 100% organisch en zit vol met bloemzaadjes ūüôā

< Terug naar portfolio

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

Make Yourself Heard, Make Some Noise!

In juli 2014 ontwierp ik voor de youth exchange Make Yourself Heard, Make Some Noise! een t-shirt. 50 deelnemers en 10 groepsleiders werden hiervoor in Nederland ontvangen. De uitwisseling heeft als doel jonge mensen aan te moedigen om verantwoordelijke leden van de maatschappij te zijn. Het project stimuleert jongeren door ze te betrekken bij besluitvorming en door ze mee te nemen in acties en activiteiten die bijdragen aan de maatschappij. Lees hier meer over het project.

< Terug naar portfolio

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?