Sanistrella
Logo & Huisstijl
Project Beschrijving

Esther is al een tijd bezig met zich ontwikkelen in het geven van healingsessies en yogalessen. Nu was ze klaar om haar eigen praktijk Sanistrella op te richten, waar ze mijn hulp bij vroeg!

Allereerst hebben we gekeken naar waar Sanistrella het meeste baat bij zou hebben. De eerste stap leek logisch: een logo met bijpassende huisstijl. Check. Daarna besloten we door te pakken met printed material: visitekaartjes en flyers. Zo kon Esther wanneer ze hier klaar voor was gelijk netwerken en cliënten werven. Het volgende lijstje besloten we in chronologische volgorde af te werken:

  • Logo & huisstijl
  • Visitekaartje
  • Flyer
  • Website

Hier bovenin de afbeeldingsslider zie je het resultaat van de grafische elementen. Sanistrella.nl hebben we april 2016 gelanceerd, je kunt meer over de website lezen door op deze link te klikken.

De samenwerking met Esther vind ik echt te gek, vooral vanwege haar eerlijke en vrolijke persoonlijkheid. Geweldig om te zien hoe ze bezig is met Sanistrella, en hoe ze steeds meer een succesvolle onderneming opbouwt met de middelen die we samen hebben neergezet. Meer over haar kun je lezen op haar website:

GA NAAR SANISTRELLA.NL!

< Terug naar portfolio

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

Project Details
KlantSanistrella
Datummaart 2016