Mirjam Achterkamp – Kunstglazenier
Website omgezet naar WordPress
Project Beschrijving

Sinds kort ben ik aangesloten bij het Keicollectief, een netwerk voor creatieve ondernemers in Amersfoort. Tijdens een netwerklunch ontmoette ik Mirjam, ze is kunstglazenier. Glas is haar materiaal. Daarmee maakt ze vrij werk, maar werkt ze ook in opdracht. Het ontwerpen, maken en zetten van glas in lood-ramen bijvoorbeeld. Daarnaast geeft ze ook super toffe workshops in glas in lood, fusen of het maken van sierraden met glas.

Mirjam was niet meer tevreden met haar site. Hij was niet responsive en het aanpassen van content ging erg moeilijk. Haar site was gemaakt in een CMS die niet meer goed onderhouden werd en haar huidige webbouwer paste ook niet meer bij haar.

Na even sparren over behoeften en deadlines besloten we de vormgeving en opbouw van de huidige site voor het grootste deel over te nemen. Toch heb ik veel dingen aangepast: knoppen zijn prettiger en mooier, de layout is een stuk beter. Prettigere menu’s, fijnere gebruiksvriendelijkheid en de content heeft veel meer ‘ademruimte’. Het resultaat is een veel betere en mooiere site, in WordPress, zodat ze deze makkelijk zelf bij kan houden.

Een hele leuke samenwerking met snel resultaat! Nieuwsgierig?

GA NAAR MIRJAMACHTERKAMP.NL!

< Terug naar portfolio

Psst.. Ook niet tevreden met je huidige CMS? Neem contact met me op, dan maak ik een tof plan voor je waardoor je binnenkort helemaal happy bent met hoe je site eruit ziet én werkt.

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

Project Details
KlantMirjam Achterkamp
Datumjuli 2018