Interlex Language Services
Logo & huisstijl update, volledige WordPress website
Project Beschrijving

Eind vorig jaar klopte Heddwen van Interlex bij me aan. Ze was op zoek naar iemand die kon helpen een nieuwe site te maken voor het bedrijf, aangezien de huidige site verouderd was en niet meer bij Interlex paste. Ze is doorverwezen naar mij door een andere tevreden klant, dat is natuurlijk altijd leuk 🙂

Allereerst heb ik het logo & de huisstijl wat ‘opgefrist’. We hebben gerestyled, duidelijke keuzes gemaakt in kleuren en nieuwe lettertypen gekozen voor de site. Zie hieronder de before & after van het logo van Interlex:

Logo Interlex - before

Logo Interlex – before

Logo Interlex - after

Logo Interlex – after

Ook zijn we samen op zoek gegaan naar een stijl van gebruikte foto’s: zakelijk, maar wel graag net een beetje ‘anders’. Die zie je over de gehele site terug komen: elke pagina heeft zijn eigen foto in de header die aansluit bij de content van die pagina.

Ook heb ik iconen getekend voor de specialisaties van Interlex. De site is gebouwd op het Genesis framework. Hij is snel, clean en technisch stevig. Ik heb de site tweetalig opgeleverd (door gebruik van WPML) met mogelijkheid tot uitbreiding naar meer talen. Zie hieronder hoe de homepage er eerst uit zag en daarna hoe hij nu online staat:

Website Interlex - before

Before – Screenshot oude homepage Interlex

Website Interlex - after

After – Nieuwe homepage Interlex

Live kijken hoe fijn deze site nu werkt? Check it out:

GA NAAR INTERLEX.EU!

< Terug naar portfolio

Nieuwe blogposts in je mailbox ontvangen?

Project Details
KlantInterlex
Datumapril 2018